Changes

552aa1a9f334cb8de386f5c1a21b6d18

Zoals mijn kleine groep volgers waarschijnlijk wel al gemerkt zullen hebben, verschijnen er de laatste tijd erg weinig updates op mijn blog. Dat komt niet omdat er niets is waar ik graag over zou schrijven, maar omdat ik al een tijdje in de knoop lig met hoe ik alles wil brengen.

Wil ik een professionele, serieuze blog waar ik mijn opinie neerschrijf over de actualiteit?

Dat was het originele plan, maar voor diegenen die al wat dingen gelezen hebben op mijn blog, klopt dat niet helemaal. Ik deel zelfgeschreven teksten, zelfgemaakte reportages, ik wil mijn foto’s, mijn zelfontworpen cartoon en mijn visie en zoektocht over/naar gezond eten delen met jullie.

Met andere woorden, ik wil over zoveel dingen schrijven, ik wil met zoveel experimenteren en ik ben met zoveel bezig en wil nog zoveel doen (voor diegenen die mij kennen: cliché Elise dus, de altijd bezige bij) dat ik helemaal in de knoop raakte over hoe ik dat hier wou delen.

Ik wou persoonlijke zaken vermijden omdat ik van mijn blog geen dagboek wou maken. Maar, een medeblogster (Afterall) deed me beseffen dat bloggen net vooral gaat over persoonlijkheid.

Dus dat is wat ik ga proberen. Ik ga regelmatiger proberen updaten, met een meer persoonlijke invalshoek (no worries, geen dagboekstijl) én misschien ook met iets meer ‘fouten’. Want ook dat hield me tegen om regelmatig te updaten: onzekerheid en perfectionisme. Er staan verschillende posts in het vak ‘concepten’ die ik al duizend keer nakeek, maar nooit durfde te plaatsen.

Bij deze gaat dat dus veranderen. Hopelijk slaat het aan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s