Handleiding: a new way

Ik had al verteld dat ik eet volgens de laag glycemische index. Maar wat houdt dat nu juist in? Bij deze een blogpost over het hoe en wat van mijn dieet. Je manier van eten veranderen is niet gemakkelijk en daarom maakte ik deze handleidingen.

Wat is hoog-glycemische voeding?

Met andere woorden: wat te vermijden?Low GI (short)

Wat mag en kan ik eten?

Hier een overzicht van wat je mag eten volgens de laag glycemische index. Handig om af te printen als je naar de supermarkt gaat! Ik koop een deel van mijn eten in een gewone supermarkt, maar voor bepaalde zaken ga ik naar de biowinkel. Ik probeer sowieso zoveel mogelijk biologisch te eten. What to eat 1

What to eat 2

Hopelijk begrijpen jullie nu beter wat het inhoudt om te eten volgens de laag-glycemische index. Als er vragen zijn, dan mag je ze mij altijd stellen!

En mochten er mensen zijn die ook willen starten en meedoen met mijn uitdaging voor augustus: wees welkom. Je mag altijd je ervaringen met mij delen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s