Wedstrijd DM: iedereen fotografeert

Ik neem deel aan de fotowedstrijd van De Morgen, Iedereen Fotografeert. De foto die je hieronder ziet, is mijn inzending. Stemmen zijn altijd welkom!

FOTO met copyright
The Canyonlands.

De road trip in de Verenigde Staten was een van de mooiste reizen die ik al gemaakt heb (tot nu toe). Ik werd overweldigd door al die prachtige landschappen. Maar dit landschap raakte me echt. Ik heb me neergezet op een rots en ben een hele tijd blijven kijken, gewoon om het landschap in me op te nemen. Het was een magisch moment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s