Late Update

Het is al even geleden, maar I’m back! 

Sorry, sorry, sorry dat ik zo weinig van mij liet horen, maar de voorbije weken waren enorm druk en heftig voor mij. De laatste weken van augustus waren de meest stressvolle weken van mijn leven en ondertussen is er heel wat veranderd aan mijn leven. Een dramatische switch. Maar, geen excuses! Ondertussen begin ik een beetje de weg te vinden in mijn nieuwe leven en ga ik weer regelmatig bloggen.

gif-sorry-blog

Augustus: de uitdaging

In augustus probeerde ik mezelf een gezondere levensstijl aan te meten. Het was een enorme uitdaging met ups and downs, maar al bij al was ik enorm tevreden over mezelf. Maar, hoe zit het nu?
Ik moet eerlijk toegeven dat ik er niet helemaal in geslaagd ben om die gezondere levensstijl te behouden. Ik eet weer vaker ongezond eten en dat voel ik wel aan mijn energielevels. Maar, ik blijf wel stilstaan bij wat ik eet én heb verschillende gezonde gewoontes overgehouden van de uitdaging in augustus.

 • Ik ga nog elke week 2x lopen met mijn loopbuddy. 
  Ondertussen lopen we met gemak 5km én het voorbije weekend namen we zelfs deel aan een wedstrijd! De eerste editie van de Ladies Run in Gent. We deden mee aan de 6km die eigenlijk 6,6km lang was en zijn er in geslaagd om die in 43 minuten uit te lopen. Geen recordtijd, maar we zijn wel erg trots op onszelf! We blijven uiteraard verder lopen! Op naar de volgende uitdaging.

  nieuwe-loopschoenen-blog
  Mijn nieuwe loopschoenen, als beloning voor mijn doorzettingsvermogen (en omdat ik nieuwe nodig had). I love them!
 • Ik ben terug begonnen met mijn hobby van vorig jaar: paaldansen. Een bijzonder intensieve sport; ik heb spierpijn na elke les. Maar, ik geniet er wel enorm van. Het is afzien en genieten tegelijkertijd. Het is zeker een uitdaging, maar ik vind het zo’n mooie sport! Na de les loop ik wel nog een hele week met blauwe plekken rond. Ja, paaldansen is afzien.img_2072
 • Ondanks het feit dat ik nu regelmatig terug iets ongezond eet, ben ik wel nog steeds bezig met gezonde voeding. Ik hou het ongezonde eten beperkt (en compenseer het met veel beweging) en ik zoek nog altijd naar nieuwe gezonde recepten. Ook testte ik al een paar gerechten uit het laatste boek van Rens Kroes, On the Go.

  bananenbrood-blog
  Onlangs at ik dit heerlijke volkoren bananenbrood. Ik ga het snel zelf weer maken.

 

Rondreis Frankrijk en what else?

Wat ik nog gedaan heb de voorbije weken? Na de stressvolle periode in augustus had ik echt nood aan vakantie. Mijn vriend en ik hebben begin september een week met de auto door Normandië gereisd. Het was heerlijk om even weg te zijn van het dagelijkse leven en het was genieten van het reizen en vooral het samenzijn. Een reisverslag volgt!

 

Verder ben ik met nieuwe opleidingen gestart. Zo volg ik een cursus webdesign en hou ik me intens bezig met theater. Ondanks het feit dat ik het rustig aan wou doen dit jaar, ben ik er toch weer in geslaagd om het erg druk te hebben.

gif-busy-blog

Maar, zo ben ik nu eenmaal! Ik ga het altijd druk hebben en dat is oké, zolang ik maar gelukkig word van wat ik doe. (En mezelf niet helemaal uitput.)

Het wordt een zoektocht naar balans, maar ik hou wel van een uitdaging!

gif-life-blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s