Life so far (update)

De zomer komt er aan en ik er komen een paar spannende plannen aan voor volgend jaar. Een korte update – life so far.

Previous months

Het jaar 2017 was helemaal geen gemakkelijk jaar voor mij, zoals ik eerder met jullie al deelde. Maar, het was tot nu toe ook al heel interessant. Ik heb heel veel bijgeleerd op persoonlijk vlak en ik ga met positieve vibes de zomer tegemoet.

Zomer

Oh, wat kijk ik uit naar de zomer! Ik ga sowieso werken om mijn spaarpot aan te vullen, maar ik heb ook een paar toffe reizen gepland.

IJsland

Ik ga twee weken door IJsland trekken met mijn lief. We huren een auto en verder doen we gewoon wat we willen. Ik heb er enorm veel zin in en ik kan een pauze echt gebruiken. Er komt zeker een blogpost over deze twee weken, maar ik denk dat ik bewust een online pauze ga nemen dan. Ik ging al eens een maand offline en dat deed echt veel deugd. Ik wil ten volste genieten van mijn vriend en de reis en offline zijn creëert echt ruimte in mijn hoofd!

Yoga & meditatie

Ik ga 5 dagen op retreat. Ik wil yoga en meditatie ontdekken en het leek me tof om daar eens helemaal in te duiken. Tot mijn grote verbazing vond ik een betaalbare week (ja, het bestaat blijkbaar) in ons Belgenlandje. Ik ben benieuwd!

Spanje

Ik ga in september een week naar Spanje met mijn familie. Gezellig een huisje huren samen vlakbij de zee, in het mooie binnenland van Catalonië. Een minder avontuurlijke reis, maar ik kijk er evengoed naar uit!

 

Toekomst

Eind augustus en begin september heb ik een zalig theaterproject gepland waar ik heel erg naar uitkijk! Samen met een bende heerlijke mensen werken we een paar weken intensief om dan in september op de planken te kruipen voor publiek.

De resterende maanden van 2017 zijn nog niet helemaal duidelijk, maar ik heb veel ideeën en als alles concreter wordt, kijk ik er naar uit mijn plannen met jullie te delen! Ik ben sowieso enthousiast.

 

Wat zijn jullie zomerplannen?

 

Liefs,

Elise

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s